Hier omschrijf ik oa. hoe Twitter me voedt.

Ik was er even niet…het leven van een dakloos meisje is nl. alles behalve saai.

 

Het mag verkeren de afgelopen week….ik had velen afspraken bij instanties enz. en ben twee keer op straat gesmeten gelijk grofvuil zo in en in triest…! Ik logeerde na ’t leven van 4 mnd. op straat bij een gozer in Leiden samen met mijn ook dakloze lover..het was voor een week maar werden er voor mij 8 lief geloof me een zegen om op een matras te liggen te mogen douchen enz. maar hij is alcoholist dus tja wij mochten ons voegen naar zijn zeer wispelturige kuren best pittig als je zelf brak bent. Vorige week heeft hij me plots op straat gekiept ik liep buiten te bellen dat stoorde hem zo …lover mocht blijven deed ook geen moeite…om me achterna te lope het spuug in mijn gezicht mijn laptop door de kamer gesmeten…die nacht kon ik bij een lieve muzikant slapen ken hem ook pas maar is me lief een vrije geest gelijk ik.

Nieuw logeeradres.

Vrijdag heeft hij me naar maatschappelijk werk gebracht kon niet blijven heeft kids …plots dook er weer een vriendin..op die m’n oproep om onderdak op Twitter https://twitter.com/#!/Gedroomdelevens en ook mijn geliefde Facebook http://www.facebook.com/martina.vandermeij?ref=tn_tnmn had gelezen waarin ik smeekte om hulp want oef alleen buiten slapen is zwaar en koud. Dus ging ik die avond met haar mee heel leuk alles enzo. mooi weekend bij haar gehad..geshopt ze had me wat geld gegeven…patatje gegeten…zij was veel weg dus ik free en veel alleen dat was lang geleden ook was haar huis mooi schoon een zegen in Leiden was het smerig…zacht uitgedrukt nog mar nood breekt nu eenmaal wetten.

Maandag mocht ik voor free eens lekker ontspannen mede ook weer mogelijk gemaakt door Twitter ik deed een tweet waarin ik gewoon vroeg wat ik wilde zo werkt het in de wereld is me opgevallen delen is immers helen. De massage kon helaas niet doorgaan ik had nl. niet gegeten…maar zij luisterde naar heel mijn verhaal een zegen want de meeste mensen hebben het te druk voor een mooi verhaal ook gaf ze me eten…hier haar link mocht je toevallig in de buurt wonen van Zoetermeer https://twitter.com/#!/homeostase_  zij is mooi mens.

Dinsdag morgen was er bij m’n toenmailge vriendin plots ruzie ik had gerookt in huis klopt dat was niet onze afspraak maar goed ik ben ook maar een mens…ze sloeg op mijn hoofd en smeet mijn laptop de straat op die is nu dan ook stuk dat doet me zoveel pijn zij was nl. mijn redding door Twitter kreeg ik te eten/drinken kleding, voedselpakketen, en nog veel meer nuttigs. Dus het hoe en waarom maakt me woest ze kent m’n nukken ..poging gedaan haar respectvol te bereiken nada respons..alleszeggend.

Ik moest binnen 10 min. haar casa verlaten zij hielp me een handje en smeet al mijn bezit (18 plastic tasjes en 2 koffers) haar straatje op ik moest me nog aankleden opmaken enz. maar wat gaf zij om mij? @dubbelzinnig. Ik in blinde paniek alle instanties gebeld maar allen slecht bereikbaar ..toen uit wanhoop de politie 3 man nog wel op haar stoep…ze deden vrij onbeschoft…eentje viel een beetje mee die ging voor mij bijv. Stichting de Binnenvest bellen het daklozencentrum waar ik maanden verstomd woonde..daar was geen plaats..en ik kon mezelf niet bewegen want geen credits op mijn tel. en geen ov-kaart dus ja stond ik dan mooi te kijk.alle huisvrouwen konden me aanschouwen. Uiteindelijk een vriend te pakken gekregen zat toevallig in de ziektewet..en zo vertrok ik weer van een stad naar een dorp op stand afgelopen dinsdag morgen….het mag verkeren in mijn la vida.

Mijn nieuwe logeeradres.

 

Het is hier schoon en veel vrediger maar zit toch op de schopstoel al 11mnd. dat is dodelijk vermoeidend geloof me maar…ik woon bij twee gasten in best gezellig praatje sex en vrouwen hoe te versieren enz. gelijk ik in Spanje had mannen zij mijn ding ik mag ze graag ze boeien me gelijk ze me soms het bloed onder mijn nagels vandaan halen. Geen idee voor hoe lang beloftes geloof ik al een poosje niet mee…gister voor ’t eerst wel geslapen ik be slapen al lang geleden verleerd zelfs pillen van de psyciater werken niet mijn geest en lichaam staan op de overlevingsstand. Ik ben nu doodmoe sla deze nacht over mijn plichten roepen mag naar het ziekenhuis een foto laten maken heb nonstop hoofdpijn al een dikke mnd. lang verder min bloedsuiker laten prikken..ben diabeet en mijn zelfverwaarlozing heeft mijn lijf niet veel goeds gedaan.

Dus ja….gisteren opnieuw om een dakloze uitkering gewwest daar heb ik nu recht op want was in 1 wk. 2 x accuut dakloos..triest hoe ver mag je lijden voor je gehoord en gerespecteerd wordt? Ik ben gelukkig onuitputtelijk dat komt door mijn overlevingsdrang..mar het moet niet mogen. Het is zeer weinig maar ze kunnen me helpen met mijn ziekenfonds en voor en kamertje …ik verneem later today of ik een voorschot krijg hope so. Lief huisje aan zee gevonden mail is onderweg voldoe niet aan de eisen…..maar wie niet waagt…juist.

 

Ik wil nog zoveel delen maar te moe van dit leven maar delen is helen ik neem na deze alweer slapeloze nacht een pure koffie…want ik mag sola nuchter prikken…

Tot schrijfs…en neem Twitter geloof me vraag en jou zal geschonken worden.

O, ja ik mag gaan schrijven voor het daklozen krantje De Vagebond.

 

@ Martina Ermina Van der Meij..

 

 

18 mei 2012

Advertenties

Je woorden zijn me lief.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: