Wat ga ik doen?

Lieve medemens ik ben Martina van der Meij een droomster, en schrijfster van mijn passie voor en door het leven. Ik schreef al op Hyves Facebook en flarden in Tweets maar nu start ik een nieuw leven en dus ook een eigen site. Ik was altijd zeer onzeker kende geen complimenten totdat ik zomaar eens op Space begon te dichten mensen vonden het mooi dat deed me goed en gaf me enorme motivatie en zo op Hyves velen volgers…..Gedichten Hyves opgezet…deed me goed die positieve aandacht… Want we schrijven allen om gelezen te worden nietwaar?

Het schrijven gaf me zelfvertrouwen als een bloem geliefkoost door verse lentesneeuw opende ik mezelf ….een verademing. Nu ben ik dakloos dus best wel moe maar toch wil ik hier een begin maken van mijn nieuwe leventje…..ik volgde mijn dromen mijn passies en dit zijn daarvan de harde doch zachte gevolgen..mijn kracht is tevens mijn zwakte zo blijkt telkens daarmee bedoel ik mijn goed gelovig en vooral gevoelig hart niets mis mee maar in de deze samenleving best zwaar nu en dan.

Maar ik wil en kan mezelf nimmer veranderen al kreeg ik nu een alle bezittingen die ieder mens heeft gratis en moest ik daarmee mezelf verloochenen nee lieve dank… dan maar arm van bezit maar rijk van geest want eigenlijk beleef je alles weer opnieuw een soort herboring.

Sinds twee weken veel hulp via Twitter een ware zegen geloof me ….op dit moment vertoef ik tijdelijk bij een vriend zodat ik even op adem kan komen na 1 jaar zwerven en nergens welkom te mogen voelen….dus dankzij hem nu internet een zegen geloof me.

Ik heb helaas nog geen uitkering ach een heel verhaal zonder adres….geen recht maar zonder geld geen huis..afgelopen week was bijna alles rond een huisje een uitkering subisie het contract had een borg gevonden…maar dankzij mijn openhartige tweets afgewezen er zit nu nood gedwongen een slot op ook op mijn Facebook je mag blijkbaar jezelf niet uiten in schone woorden ze vonden mij te vaag tja alleszeggend…
Maar goed ik zoek vecht en geef nimmer op God geeft me kansen genoeg en er zoveel naastenliefde…als je je maar durft open te stellen ik schaamde me nimmer over mijn zwerven waarom zou ik…het is tenslotte de zwaarste onbetaalbare baan die er is.

Verder zul je veel lezen over mijn gedroomde ware leven op het eiland Fuerteventura ik mocht er een poos wonen begon een bedrijf in Afrika was er stapel verliefd, leefde mijn passies ver weg van het venijn van mijn familie en de kortzichtigheid van mijn geboortedorp. Eeen vrije geest moet immers fladderen.
Ik ga hier gedichten plaatsen uit mijn oude doosje en nieuwe spinsels gewoon mij hart delen ik ben benieuwd wat dit medium me schenen mag.

Write on…dit was slechts een glimp van mijn bestaan…!!

Advertenties

15 reacties

 1. Mooi, Martina, ik hoop dat er nog veel meer moois komt! Ik zal jouw blog op mijn blog aan de bloglijst toevoegen!

 2. You go Girl!!! Dikke kus en knuffel!

 3. Het mag dan een glimp(je) zijn van louw laatste jaar.
  Hoop dat het hier een sprankelend verhaal wordt. 😉

  Verhaal?? meer de gedichten met hun mooie woordspelingen die me jou al jaren doet volgen.
  Wens je veel succes hier, maak er wat moois van en laat de anderen genieten van jou schrijven.
  Blijf je hier ook volgen wijfie, dikke knuff.

 4. Mooie foto hier boven, tekenend voor jou,
  jij verdrinkt niet,
  Je hoofd blijft gelukkig steeds boven water,
  hoe moeilijk het ook voor je is.

 5. Zo lief jullie woorden een streling voor de ziel me gusta mucho X

 6. Hi Martine,

  Zoals ik je al op twitter zei, ben ik per 1 mei juist gaan zwerven. Ik heb mijn huis verkocht en ik wil gaan kijken of ik alles in mij heb zodat zelfs de hemel het dak van mijn huis kan zijn (uitspraak van Etty Hillesum). De hemel zal het waarschijnlijk niet worden want ik zoek onderdak bij mensen die op vakantie gaan of ik ga verblijven in kloosters (ik ben boeddhistisch monnik). Ik wil er over gaan bloggen maar ik ben niet echt een schrijver. Ik vind het leuk om ervaringen met je uit te wisselen. Heel veel succes met je proces,
  Groetjes Petra

  1. Lief je woorden en zo wijs wens je geluk ik volgde mijn dromen en werd dakloos maar vol hoop ik mag alles opnieuw beleven.

 7. mooie martina,hoop dat er nog heeeel wat moois op je pad mag komen. gr.moon

 8. Daar doe ik het allemaal voor ik heb hoop …lieve dank voor je moeite me te lezen.

 9. Nellie Timmermans · · Beantwoorden

  Ik wens je het allerbeste toe!

  1. dank je wel Nellie leuk je hier te treffen…mooie dag.

 10. Als ik een eigen plaats had zou ik je zo uitnodigen! Bless!

 11. Lief Joni…de rest keert langzaam weder stond bijna weer op straat ik mag al zijn nukken slikken …tja diepe zucht leven internet …en een paar handige telefoon nummers

 12. De plaatjes die ik juist vond op Facebook, ze kunnen voor sommige mensen of juist mensjes die jou woorden en de plaatjes verwarrend vinden niet plaatsen! Het kan mensen in verwarring brengen met hun eigen fustratie in hun leven. Je raakt mensen daar waar, hij niet mee geconfronteerd wil worden! Tinalief je durft je steeds weer zo kwetsbaar op te stellen, wees voorzichtig er lopen veel gefrustreerde boze teleurgestelde mensen rond op deze Aardkloot!

  1. Kikki lief les dit nu pas mn laptop is stuk gesmeten ach ik ben zo kan en wil niet anders zijn waar ken ik je van? meld me even oke? je maakt me nieuwsgierig heb ik je ook op Twitter? welke plaatjes kamsutra of?/ ik ben nu eenmaal alle vrouwen…hoor het graag van je xx

Je woorden zijn me lief.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: